olej tamanu

INCI: Calophyllum inophyllum Seed Oil

W wielu krajach nazywany jest "świętym olejem o magicznych, uzdrawiających właściwościach". Pozyskiwany jest z wiecznie zielonego drzewa o białych kwiatach.

A jak działa?

  • antybakteryjnie,
  • przeciwbólowo,
  • kojąco,
  • regeneruje skórę,
  • przyspiesza gojenie,
  • zmniejsza opuchliznę,
  • zwalcza bakterie, grzyby, wirusy i wolne rodniki.

Ma silne właściwości nawilżające, gojące, i przeciwzapalne. 

Znajdziesz go w naszych produktach:

 
 
 
 
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl