olej z czarnuszki

INCI: Nigella Sativa (Black Seed) Seed Oil

Olej z czarnuszki jest drogocennym olejem posiadającym wiele niesamowitych właściwości.

  • szybko się wchłania,
  • jednym ze składników tego oleju jest tymochinon, który jest skuteczny w leczeniu alergii,
  • wykazuje działanie bakterio- oraz grzybostatyczne, co oznacza, że hamuje rozwój bakterii i grzybów,
  • wspomniany już tymochinon ma właściwości przeciwzapalne oraz antyoksydacyjne.

 

Znajdziesz go w naszych produktach:

 
 
 
 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl